"Na mijn opleidingen Mavo, Meao, MBA en SPD ben ik begonnen als projectadministrateur bij een grote landelijke wegenbouwer, waar ik na twaalf jaar ben weggegaan in de functie van Procuratiehouder. Binnen deze functie was ik verantwoordelijk voor combinaties en deelnemingen."

johan leuvekamp

"Hierna ben ik algemeen directeur geworden van een montagebedrijf in de wegenbouw, dat zich voornamelijk bezig hield met de bouw van geluidsschermen en geleiderailconstructies. Na een korte periode als interim manager bij een staalbedrijf ben ik overgestapt naar de functie van financieel directeur bij een groep die zich bezighield met diverse vormen van financiële dienstverlening."

"Eind 2009 had deze onderneming als gevolg van de crisis geen bestaansrecht meer en is het faillissement aangevraagd. Begin 2010 ben ik dan ook als zelfstandige met JML Financial Services begonnen, waarna Marina ook is toegetreden tot het bedrijf."

"Mijn missie is het ontzorgen van de ondernemers in het midden- en kleinbedrijf, gebaseerd op cijfermatige analyses die altijd up-to-date zijn."

Twitter

JML

JML Financial Services wenst je hele prettige feestdagen en alvast een succesvol 2015!

door JML

Contact

NL80 INGB 0651 2277 71

JML Financial Services
Vlasakker 18 
3342 GG Hendrik Ido Ambacht
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
085 - 79 21 630
NL 8222.59.187B01
Privacyverklaring